Izvor: Blic, 22.Feb.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U BEOGRADU Vozač autobusa posle svađe sa biciklistom pao na trotoar i preminuo

Vozač autobuskog prevoznika "Linea" S.K. (60) preminuo je danas oko 16 sati na ulici, posle verbalnog okršaja sa biciklistom D.N (41) zbog konflikta u saobraćaju.

Prema saznanjima "Blica", vozač autobusa je zaustavio vozilo na autobuskom stajalištu, izašao napolje, a potom pao na trotoar i preminuo.

- Vozač je kod nas radio pet godina i nikad se nije požalio ni na najmanji problem. Prošao je uredno sve preglede. Reč je o iskusnom i uzornom vozaču na čiji rad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nismo imali zamerke. Sve se izgleda dogodilo u trenutku. Ne smemo ni da pomislimo šta bi se desilo da je bilo tokom vožnje - pričaju u konzorcijumu "Ariva" čiji je član "Linea" za koju je radio nesrećni vozač.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozač autobusa preminuo poslije svađe s biciklistom

Izvor: Cafe.ba, 22.Feb.2016

Vozač autobuskog prevoznika Linea čiji su inicijali S.K. 60 preminuo je danas na ulici u Beogradu poslije verbalne svađe sa biciklistom D.N 41.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.