TRAGEDIJA KOD KANJIŽE Muzičari krenuli na svirku, sudarili se sa domaćinom i poginuli

Izvor: Blic, 15.Maj.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD KANJIŽE Muzičari krenuli na svirku, sudarili se sa domaćinom i poginuli

Muzičari Jovana Kojić (19) i Nikola Radin (42) iz Kikinde poginuli su sinoć oko 21 sat na putu Kikinda-Horgoš dok su išli na zakazanu svirku na obližnjem salašu, kada su se sudarili sa Draganom Hajdinom (39) iz Kanjiže, zaposlenim na pomenutom salašu.

Jovana i Nikola su zajedno sa kolegom Miroslavom Popovim krenuli na salaš "Tandari" gde su imali zakazanu svirku.

U susret im je krenuo Hajdin sa suprugom Majom i kolegom Aleksandrom, očigledno kako bi se sa njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sreo i pokazao im put ka salašu.

PROČITAJTE JOŠ

U bizarnom spletu okolnosti, muzičari i ugostitelji su, kako se sumnja, naleteli automobilima jedni na druge, usled čega je troje ljudi poginulo, a ostalo troje zadobilo lakše i teže povrede.

Saobraćaj na ovoj deonici sinoć je bio u prekidu, a pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice, hitne pomoći i policije izvlačili su poginule i povređene iz smrskanih automobila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muzičari poginuli na putu ka salašu kod Kanjiže

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2016

Muzičari Jovana Kojić (19) i Nikola Radin (42) iz Kikinde poginuli su sinoć oko 21 sat na putu Kanjiža-Horgoš dok su išli na zakazanu svirku na obližnjem salašu...Oni su se sudarili sudarili sa Draganom Hajdinom (39) iz Kanjiže, zaposlenim na pomenutom salašu...U susret im je krenuo Hajdin...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.