TEŽAK UDES U KRALjEVU: Povređeno pet osoba (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES U KRALjEVU: Povređeno pet osoba (FOTO)

U saobraćajnom udesu dva automobila - „pežoa“ niške i „opela“ kraljevačke registracije, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u četvrtak, oko 23 sata, u Dositejevoj ulici povređeno je pet osoba KRALjEVO – U saobraćajnom udesu dva automobila - „pežoa“ niške i „opela“ kraljevačke registracije, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u četvrtak, oko 23 sata, u Dositejevoj ulici, gotovo u centru Kraljeva, povređeno je pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << osoba.Udes se dogodio kada je iz nepoznatih razloga došlo do kontakta dva automobila koja su se kretala u istom pravcu, iz Kraljeva prema Kragujevcu. Tom prilikom povređen je vozač „pežoa“ i četiri devojke koje su se nalazile u „opelu“ i oni su sanitetskim vozilima preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Zbog sudara i uviđaja saobraćaj je u ovom delu veoma prometne saobraćajnice jedno vreme bio u potpunom prekidu, a više okolnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR KOD KRALJEVA Povređeno petoro mladih, dve devojke u teškom stanju

Izvor: Blic, 30.Avg.2019

U udesu dva automobila - "pežoa" niške registracije i „opela“ kraljevačke, koji se dogodio u četvrtak, oko 23 sata, u Dositejevoj ulici na ulasku u Kraljevo povređeno je pet osoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.