Suđenje za ubistvo pevačice: Optuženi Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje za ubistvo pevačice: Optuženi Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde (FOTO+VIDEO)

Marjanović je jutros, oko osam sati, izašao iz kuće u Borči Zoran Marjanović, kome se sudi za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, stigao je u Palatu pravde. Ispred ga je dočekalo na desetine novinara i snimatelja. Ispred Palate pravde prvo se pojavio advokat Aleksandar Zarić. Obučen u crno odelo, Marjanović je jutros, oko osam sati, izašao iz kuće u Borči i taksijem krenuo u sud. Na kapiji ga je ispratio otac Vladimir. PROČITAJTE JOŠ - Počinje suđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << veka: Zoran odgovara na optužbe za ubistvo supruge Jelene Marjanović Na prvom ročištu održanom u septembru ove godine tužilac Jelena Biorčević Cerović pročitala je optužnicu i, kako je rekla, ostala pri dokazima protiv Zorana Marjanovića koji su u njoj navedeni. Sa njenim stavom su se složili i advokati odbrane, ali iz drugih razloga. Oni smatraju da dokazi koji su navedeni u ovom pravnom aktu idu njihovom klijentu u prilog. - Nisam kriv - rekao je Zoran Marjanović tog 11. septembra u sudnici Višeg suda u Beogradu, gde je, posle tri i po godine, pripremnim ročištem počelo suđenje decenije, kako ga javnost naziva.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Suđenje za ubistvo pevačice: Zoran Marjanović nervozno čekao ulazak u sudnicu, molio da prestanu da ga fotografišu (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2019

Marjanović je jutros, oko osam sati, izašao iz kuće u Borči U PALATI pravde u toku je ročište u ponovnom suđenju Zoranu Marjanoviću, kome se sudi za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović. Obučen u crno odelo, Marjanović je jutros, oko osam sati, izašao iz kuće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.