Suđenje za ubistvo pevačice: Zoran Marjanović nervozno čekao ulazak u sudnicu, molio da prestanu da ga fotografišu (FOTO+VIDEO)

Novosti online/N.B.

05. 11. 2019. u 09:51

Marjanović je jutros, oko osam sati, izašao iz kuće u Borči

Суђење за убиство певачице: Зоран Марјановић нервозно чекао улазак у судницу, молио да престану да га фотографишу (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: N.B.

U PALATI pravde u toku je ročište u ponovnom suđenju Zoranu Marjanoviću, kome se sudi za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović.

Obučen u crno odelo, Marjanović je jutros, oko osam sati, izašao iz kuće u Borči i taksijem krenuo u sud. Na kapiji ga je ispratio otac Vladimir.

Ispred Palate pravde prvo se pojavio advokat Aleksandar Zarić.

Zoran je nešto pre 10 časova stigao je u Palatu pravde. Ispred ga je dočekalo na desetine novinara i snimatelja. Pre početka suđenja, dok je čekao da uđe u sudnicu, bio je vidno nervozan, nije skidao naočare za sunce. On i advokati su zamolili fotoreportere koji su ga okružili da prestanu da ga slikaju.

PROČITAJTE JOŠ - Počinje suđenje veka: Zoran odgovara na optužbe za ubistvo supruge Jelene Marjanović

Na prvom ročištu održanom u septembru ove godine tužilac Jelena Biorčević Cerović pročitala je optužnicu i, kako je rekla, ostala pri dokazima protiv Zorana Marjanovića koji su u njoj navedeni. Sa njenim stavom su se složili i advokati odbrane, ali iz drugih razloga. Oni smatraju da dokazi koji su navedeni u ovom pravnom aktu idu njihovom klijentu u prilog.





- Nisam kriv - rekao je Zoran Marjanović tog 11. septembra u sudnici Višeg suda u Beogradu, gde je, posle tri i po godine, pripremnim ročištem počelo suđenje decenije, kako ga javnost naziva.






Pratite nas i putem iOS i android aplikacije