Izvor: RTS, 12.Feb.2020, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar automobila i dva autobusa u Zemunu, poginuo muškarac

Jedna osoba je poginula dok su tri povrećene u sudaru automobila i dva autobusa u Zemunu, javlja reporter RTS-a.
Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Ulici cara Dušana u Zemunu oko četiri sata.

Sudarili su se dva autobusa i automobil.
Poginuo je vozač autobusa na liniji 15 (1989). Tri putnika iz autobusa na liniji 45 su povređena i prevezena u KBC Zemun.
Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << informacijama, nesreću je izazvao vozač automobila koji je pokušao da pobegne ali je ubrzo uhapšen.
Intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći. Povrede su zadobili vozač drugog autobusa i dvoje putnika. 
Posle nesreće se oglasio i GSP.
"Prema nezvaničnim informacijama, nezgodu je izazvalo putničko vozilo koje je na semaforisanoj raskrnici velikom brzinom iz Tršćanske ulice ušlo u Ulicu cara Dušana, udarilo u autobus privatnog prevoznika, koji je nakon toga udario u autobus GSP-a", navedeno je u saopštenju. 
Dodaje se da je autobus GSP-a išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a da je autobus privatnog prevoznika vozio na liniji 45.  
Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta.
Mesto nesreće obišao je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je rekao da je prema informacijama koje je dobio na licu mesta, vozač automobila bežao od policije. 
U ime Grada Beograda Vesić je izrazio saučešće porodici nastradalog vozača autobusa. 
"Grad Beograd će učiniti sve da porodica nastradalog vozača ima pomoć i podršku u ovom teškom trenutku za njih", istakao je. 
Poručio je i da će Beograd sarađivati sa nadležnim organima u istrazi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.