Sremska Mitrovica: Uhapšen zbog sumnje da je prodavao antičke i srednjovekovne predmete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 12:13

Sremska Mitrovica: Uhapšen zbog sumnje da je prodavao antičke i srednjovekovne predmete

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

Prilikom pretresa njegove kuće u okolini grada, policija je pronašla i oduzela 210 predmeta za koje se sumnja da potiču iz antičkog i srednjevekovnog perioda, među kojima su novčići, prstenje, privesci i broševi.

Pronađeni predmeti biće poslati na veštačenje i procenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Nelegalno trgovao antikvitetima

Izvor: Radio 021, 17.Jun.2020

Policija u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (33) zbog sumnje da je nelegalno trgovao predmetima koji potiču iz antičkog i srednjovekovnog perioda...Prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla i oduzela 210 predmeta za koje se sumnja da potiču iz antičkog i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.