SUĐENJE REPERU ZA DROGU Sudija Sanšajnu: Nisi na plaži, skini naočare

Izvor: Kurir, 12.Jun.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE REPERU ZA DROGU Sudija Sanšajnu: Nisi na plaži, skini naočare

BEOGRAD - Reper Branko Bojović, poznatiji kao Bane Sanšajn, koji je optužen za posedovanje četiri grama amfetamina i napada na policajca, na suđenju u Trećem osnovnom sudu u Beogradu juče je u mislima negde daleko odlutao, pa je sudija bio prinuđen da ga opomene, i to nekoliko puta.

Naime, Bojović nije reagovao na pitanje sudije zbog čega mu nije uručen nalaz i mišljenje sudskog veštaka. Gledao je u stranu, a sudija odgovor nije dobio ni na ponovljeno pitanje.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Gde ste vi to sada? Je l' vam dobro - upitao je sudija, a reper ga je konstatovao tek kad mu je njegov branilac skrenuo pažnju.

- Izvinite, nisam znao da mene pitate - rekao je Bojović, na šta ga je sudija upozorio da nije na plaži i da skine naočare koje je zakačio o košulju.

Suđenje je odloženo kako bi policajac Goran Kovačević i svedoci bili saslušani u prisustvu sudskog veštaka, koji je u nalazu naveo da je Kovačević u napadu zadobio povrede glave i noge.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.