STRAVIČNO Goreli kamion i auto posle sudara u Beogradu, jedna osoba stradala

Izvor: Blic, 25.Mar.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO Goreli kamion i auto posle sudara u Beogradu, jedna osoba stradala

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 06.20 časova na Kružnom putu u smeru ka Resniku, u Beogradu, jedna osoba je stradala, a jedna je teško povređena.

Muškarac star oko 50 godina zadobio je teže povrede u vidu opekotina, a prevezena je u Institut za opekotine i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečansku ulicu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Telo miškarca oko 30 godina pronađeno je ugljenisano u autu.

Macura je objasnila da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se, prema dosadašnjim saznanjima, sudarili automobil i kamion i da se posle neseće zapalio automobil.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 86 intervencija od kojih osam na javnim mestima, a za protekla 24 sata 229 intervencija od kojih 53 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje voća, pet obroka u toku dana, šetnje, odmor i oprez u saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNO Goreli kamion i auto posle sudara na Voždovcu, jedna osoba stradala

Izvor: Blic, 25.Mar.2015

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 06.20 časova na Kružnom putu na Voždovcu u smeru ka Resniku, jedna osoba je stradala, a jedna je teško povređena...Muškarac star oko 50 godina zadobio je teže opekotine, a prevezena je u Institut za opekotine i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečansku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.