SPECIJALCI upali u STAN, ZANEMELI kada su videli šta je PENZIONER godinama krio u njemu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 02.Nov.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPECIJALCI upali u STAN, ZANEMELI kada su videli šta je PENZIONER godinama krio u njemu! (FOTO)

Filmska akcija srpske policije!

Policija je uhapsila R.L. (1957) iz Novog Sada zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

BKTVNews ekskluzivno otkriva: Tragovi ubice dokorke Šulović NESTALI na način koji je šokirao i forenzičare

Prilikom pretresa prostorija koje R.L. koristi pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je pet pušaka različitih marki i kalibara, četiri puške različitih marki i kalibara sa optičkim nišanima, pušku "pumparicu", četiri pištolja različitih marki i kalibara, tri puščana kundaka, tri puščane cevi, navodi se u saopštenju MUP.

FOTO: MUP

FOTO: MUP

Pronađeno je i 2.117 komada bojeve municije različitog kalibra za automatsko, poluautomatsko oružje i pištolje, 975 komada patronske municije, 12 praznih okvira za automatsku pušku i 5 praznih okvira za poluautomatsku pušku, navodi se u saopštenju.

MUP: FOTO

Prilikom pretresa pronađena je i istekla putna isprava Južnoafričke Republike sa slikom R.L.

Vraćaju se devedesete? Krvavi obračuni dva klana na ulicama Beograda, Škaljara i Kavača!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.