Izvor: Blic, 16.Jun.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT NA NUDISTIČKOJ PLAŽI Muškarac ušao u vodu na Adi Ciganliji i preminuo

Muškarac starosti 65 godina preminuo je danas oko 11.30 na Adi Ciganliji na nezvaničnoj nudističkoj plaži. Prema rečima očevidaca, muškarac je zakoračio u vodu na neobezbeđenom mestu kupališta, srušio se i na mestu ostao mrtav.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo na Adi Ciganliji

Izvor: Danas, 16.Jun.2019

NN muškarac starosti oko 65 godina preminuo je danas na nezvaničnoj nudističkoj plaži na Adi Ciganliji, saopšteno je iz JP Ada Ciganlija. Članak Preminuo na Adi Ciganliji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

PRVA SMRT NA ADI: Skinuo se, zakoračio u vodu i pao mrtav

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2019

Muškarac (65), preminuo je danas na Adi Ciganliji i to tek pošto je zakoračio u vodu. Muškarac (65), preminuo je danas na Adi Ciganliji i to tek pošto je zakoračio u vodu.Kako mediji prenose, nesrećni čovek je došao na nudističku plažu na štakama, skinuo se, zakoračio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.