SLUČAJ KANTRIMEN Milićev iznosi završne reči 26. oktobra

Izvor: Blic, 15.Okt.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ "KANTRIMEN" Milićev iznosi završne reči 26. oktobra

Završne reči na suđenju Marku Milićevu, njegovom kumu Bratislavu Vesoviću i taksisti Saši Jankoviću, zbog izazivanja, odnosno prikrivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Luka Jovanović (21), nisu se održale danas u Trećem osnovnom sudu jer su branioci optuženih tražili odlaganje.

Nakon što je tužilaštvo preciziralo optužnicu u pogledu tehničkog usaglašavanja sa rezultatima dokaznog postupka, branioci okrivljenih su tražili dodatno vreme kako bi se izjasnili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na to, ali i pripremili završne reči.

Preciziranim optužnim predlogom nije menjana kvalifikacija krivičnog dela za sve okrivljene, kao ni kazne koje je tužilaštvo ranije predložilo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.