Ruma: Voz naleteo na vozilo koje se provlačilo između rampi, vozač teže povređen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Voz naleteo na vozilo koje se provlačilo između rampi, vozač teže povređen

Jedna osoba je teže povređena sinoć, kada je u železničkoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih rampi, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

Voz je naleteo na drumsko vozilo, u sredu 14. avgusta, u 22.28 sati, a prema prvim informacijama, teže je povređena jedna osoba iz drumskog vozila.

Za nesreću na putnom prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Rumi odgovoran je isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao propise i saobraćajnu signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na putnom prelazu, ističe se u saopštenju.

Takođe, podseća se da se u proteklih par dana dogodilo nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.

"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da pređu preko pruge kada su rampe spuštene, jer je to jedini način da se spreče nesreće i sačuvaju ljudski životi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Železnice: Nesreća na pružnom prelazu u Rumi, vozilo se provlačilo između spuštenih branika

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2019

U železnickoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo je na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih branika, saopštilo je danas preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije"...Nesreća se desila sinoć, oko 22.30, a teže...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.