Rasvetliti sva ubistva

Izvor: Glas javnosti, 16.Maj.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetliti sva ubistva

POŽAREVAC - Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je  u Zabeli da podržava svaku akciju rasvetljavanja političkih ubistava, ali je naglasila da njena uloga nije mešanje u rad pravosudnih organa već stvaranje ambijenta za njihovo rasvetljavanje.

"Moraju se rasvetliti sva ubistva na koja se proteklih godina traže odgovori, a među njima je i ubistvo premijera Zorana Đinđića", rekla je Malovićeva na svečanosti povodom obeležavanja Dana Uprave za izvršenje krivičnih sankcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Srbije. Svečanost je održana u hotelu "Preporod" u Zabeli.

Govoreći o pronalaženju krivaca i s obirom da kaznu u Zabeli služi i Milorad Ulemek Legija, prvooptuženi za ubistvo premijera, Malović je istakla da ne pravi razliku između zatvorenika i da "posećuje zatvore, a ne zatvorenike".

Kad za ministra pravde dodje ovakav neko ko nema uopste sudske prakse onda nije ni cudo sto sudovi rade ovako kako rade. Optuzivali su Kostunicu da nece da izruci Mladica, ali sad niko ne kritizira Tadica sto ga nije uhapsio. Politicka ubistva nisu resena pa kako je to moguce, da li oni koji to treba da obave imaju kvalifikacije za to ili je tu posredi politicki interes.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.