RAZBOJNIŠTVO U NOVOM SADU: Maskiran i naoružan opljačkao kladionicu

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBOJNIŠTVO U NOVOM SADU: Maskiran i naoružan opljačkao kladionicu

Sinoć je uhapšen I. V. (28), ubrzo pošto je, kako se sumnja, zapretio replikom pištolja radniku kladionice, naterao ga da legne i udario ga po glavi EFIKASNOM intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, sinoć je uhapšen I. V. (28), ubrzo pošto je, kako se sumnja, učinio krivično delo razbojništvo.Pročitajte još: IZA REŠETAKA BRAČNI PAR IZ PROKUPLjA: Zelenaši iz pošte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << birali sirotinju Sumnja se da je on, maskiran fantomkom i kapuljačom, zapretio replikom pištolja radniku kladionice, naterao ga da legne i udario ga po glavi, a zatim oduzeo novčanik sa novcem. Policija je, kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, ubrzo pronašla osumnjičenog u stanu u kome se krio, zajedno sa replikom pištolja, ukradenim novcem i garderobom u kojoj je, kako se sumnja, učinio krivično delo. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZA REŠETAKA BRAČNI PAR IZ PROKUPLjA: Zelenaši iz pošte birali sirotinju

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2018

Mirjana (37) i Zoran Kocić (42) uhapšeni zbog sumnje da su davali novac pod kamatu, i to uglavnom socijalnim slučajevima POLICIJA je u ponedeljak potvrdila da su Mirjana (37) i Zoran Kocić (42), bračni par iz Prokuplja, uhapšeni zbog sumnje da su davali novac pod kamatu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.