Pripadnici MUP-a u akciji! Uhapšeni mladići iz Inđije - maltretirali nedužnog starca? (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici MUP-a u akciji! Uhapšeni mladići iz Inđije - maltretirali nedužnog starca? (VIDEO)

Osvanuo uznemirujući snimak na društvrenim mrežama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su uhapsili dvojicu sedamnaestogodišnjaka iz Inđije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg snimka.

Ako ste bili meta prevare ovog čoveka, obavezno pozovite policiju! (FOTO)

Sumnja se da je jedan od njih, pre četiri dana, u vikend-naselju pored >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Inđije, fizički napao starca, dok je drugi snimao mobilnim telefonom i snimak postavio na društvenu mrežu, saopštio je MUP.

Pojačajte ton. Ma koliko mislili da ovo nema veze sa životinjama IMA. Ovakvi maltretiraju slabije od sebe. Ovaj snimak je možda nešto najodvratnije što možemo da vidimo od adolescenta. Ovaj jadni čovek koji nema ni krov nad glavom ni ko da ga zaštiti i posle udarca pokušava da objasni lokalnom “mangupu” -a mi ti poručujemo : Mangupe, nisi mangup. To ćemo ti pokazati počevši od sada. #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on Jul 11, 2018 at 2:27pm PDT

Oni su uz krivičnu prijavu i izveštaj o policijskom hapšenju i sprovođenju, dovedeni na saslušanje sudiji za maloletnike Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.