Srpska i holandska policija uhapsila dvojicu zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska i holandska policija uhapsila dvojicu zbog droge

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i policijskih službenika Kraljevine Holandije u Amsterdamu je uhapšen M. P. (35), dok je u belgijskom Antverpenu uhapšen V. B. (45), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i pranje novca.

Nakon hapšenja i pretresa više stanova i drugih prostorija u Holandiji i Belgiji, koje su koristili osumnjičeni, pronađeno je četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kilograma kokaina, kao i 1.700.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika, saopštio je MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UHAPŠENI ČLANOVI GRUPE LUKE BOJOVIĆA U štek stanovima u Belgiji i Holandiji pronašeno skotro DVA MILIONA EVRA

Izvor: Blic, 13.Jul.2018

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i policijskih službenika Kraljevine Holandije u Amsterdamu je uhapšen M. P. (35), dok je u belgijskom Antverpenu uhapšen V. B. (45), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krvična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.