Pretučen vozač autobusa u Beogradu, dvojica privedena

Izvor: RTS, 22.Sep.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen vozač autobusa u Beogradu, dvojica privedena

Vozač gradskog autobusa na liniji 79 u Beogradu prebačen u Urgentni centar zbog povreda koje su mu metalnom šipkom nanela dvojica muškaraca. Do incidenta u centru grada došlo je posle manje saobraćajne nesreće.
Napad se dogodio u 14.10, u Ulici cara Dušana na Dorćolu, kada su dvojica muškaraca izašla iz automobila marke "sitroen" i ušla u autobus koji je učestvovao u udesu, kažu za RTS u MUP-u.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Oni su, posle kraće svađe, metalnom šipkom napali vozača autobusa koji je bio pun putnika.
Povređeni vozač je prevezen u Urgentni centar.
Kako je rečeno RTS-u, S. T. je trenutno na dijagnostici i lekari ne mogu da preciziraju koji je stepen njegovih povreda.
U međuvremenu, policija je privela dvojicu osumnjičenih K. N. i F. M., obojica 1985. godište.
Inače, nešto pre tog incidenta, na liniji 37 gradskog prevoza u Beogradu povređene su četiri osobe, među njima majka i dete.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen vozač gradskog autobusa

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2017

Vozač gradskog autobusa pretučen je na liniji 79 u Beogradu pošto ga je metalnom šipkom napao jedan od putnika...Napad se desio oko 14 časova u ulici Cara Dušana na Dorćolu, kada je autobus bio pun putnika...Povređeni vozač je prevezen u Urgentni centar i on se nalazi na dijagnostici. Stepen...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.