Pretučen vozač autobusa u Beogradu, dvojica privedena

Vozač gradskog autobusa na liniji 79 u Beogradu prebačen u Urgentni centar zbog povreda koje su mu metalnom šipkom nanela dvojica muškaraca. Do incidenta u centru grada došlo je posle manje saobraćajne nesreće.

Napad se dogodio u 14.10, u Ulici cara Dušana na Dorćolu, kada su dvojica muškaraca izašla iz automobila marke "sitroen" i ušla u autobus koji je učestvovao u udesu, kažu za RTS u MUP-u.

Oni su, posle kraće svađe, metalnom šipkom napali vozača autobusa koji je bio pun putnika.

Povređeni vozač je prevezen u Urgentni centar.

Kako je rečeno RTS-u, S. T. je trenutno na dijagnostici i lekari ne mogu da preciziraju koji je stepen njegovih povreda.

U međuvremenu, policija je privela dvojicu osumnjičenih K. N. i F. M., obojica 1985. godište.

Inače, nešto pre tog incidenta, na liniji 37 gradskog prevoza u Beogradu povređene su četiri osobe, među njima majka i dete.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво