VOZAČA TUKLI METALNOM ŠIPKOM Brutalno napadnut šofer autobusa na liniji 79

Izvor: Blic, 22.Sep.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČA TUKLI METALNOM ŠIPKOM Brutalno napadnut šofer autobusa na liniji 79

Vozač na autobuskoj liniji 79, danas oko 14.10 sati, brutalno je napadnut i izudaran šipkom. Šofer S. T. je odmah prevezen u Urgentni centar, gde je još uvek na dijagnostici. Brzom akcijom policajaca uhvaćeni su napadači koji su pokušali da pobegnu sa lica mesta. Kako "Blic" nezvanično saznaje, radi se o dva muškarca K. N. i F. M. a oboje su 1985. godište.

Povređeni S.T. nosi naočare, a pošto su ga šipkom udarali po licu i glavi, staklo se razbilo i napravilo mu veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posekotinu na licu.

- On je veoma uznemiren, trenutno je na dijagnostici, a čeka i na pregled očiju - objašnjava Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Iz MUP-a objašnjavaju da je sve počelo manjom saobraćajnom nesrećom, a u kojoj je učestvovao taj autobus i automobil marke "citroen", beogradskih registarskih tablica.

- Prvo su se verbalno obračunavali, da bi kasnije došlo do napada, kada su vozač i njegov prijatelj ušli u autobus i izudarali šofera metalnom šipkom. Policajci su priveli napadače, i oni su trenutno zadržani u policijskoj stanici "Stari grad" - kažu u MUP-u.

Čeka se dijagnostika povređenog, nakon čega će tužilac odrediti vrstu tužbe koja će biti podneta protiv dvojice napadača.

Kako saznajemo, ceo napad se dogodio u autobusu koji je bio prepun putnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠIPKOM TUKLI VOZAČA Brutalno napadnut šofer autobusa na liniji 79

Izvor: Blic, 22.Sep.2017

Vozač na autobuskoj liniji 79, danas oko 14.10 sati, brutalno je napadnut i izudaran šipkom, saznaje "Blic". Šofer S. T. je odmah prevežen u Urgentni centar, gde je još uvek na dijagnostici. Brzom akcijom policajaca uhvaćeni su napadači koji su pokušali da pobegnu sa lica mesta...S.T. nosi naočare,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.