Pretio da će ubiti sudije i advokate i zapaliti sud

Izvor: RTS, 24.Jan.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio da će ubiti sudije i advokate i zapaliti sud

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen M. R (74) iz okoline Jagodine, jer je, nezadovoljan presudom, pretio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i upaliti sud.
M.R je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, navedeno je u saopštenju.
"Sumnja se da je M. R u Kancelariji javnog izvršitelja u Jagodini, pretio da će ubiti dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sudija i dvojicu advokata i da će upaliti sud, nezadovoljan presudom po kojoj ima novčana dugovanja koje je u naplatu preuzela ta Kancelarija", navodi se u saopštenju.
Osumnjičenom je, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA U JAGODINI Muškarac nezadovoljan presudom pretio da će UBITI SUDIJE, DVA ADVOKATA i da će zapaliti sud!

Izvor: Blic, 24.Jan.2019

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M. R. (74) iz okoline Jagodine, jer je, nezadovoljan presudom, pretio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i upaliti sud.

Nastavak na Blic...

Pretio da će ubiti sudije i advokate i zapaliti sud

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2019

Policija je saopštila da je uhapšen M.R. (74) iz okoline Jagodine...On je uhapšen jer je, nezadovoljan presudom, pretio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i zapaliti sud. Osumnjičen je za krivično delo ugrožavanje sigurnosti..."Sumnja se da je M.R, u kancelariji javnog izvršitelja u Jagodini,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.