Presudio ženi, pa se upucao

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presudio ženi, pa se upucao

VOZAČ iz Novog Pazara Suad Malićević (40), u sredu oko 15.30 u Sarajevskoj ulici u Novom Pazaru, u naselju Parice, pištoljem je pucao u svoju suprugu Selmu Malićević (36), a potom je pokušao samoubistvo ispalivši jedan hitac sebi u glavu. Selma je pogođena sa dva metka i na licu mesta je izdahnula. Kad su stigla kola Hitne pomoći Suad je još davao znake života i odmah je upućen u kragujevački klinički centar. Tragedija se dogodila u kući Selminih roditelja, a očevidac celog događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je majka nesrećne žene. Prema nezvaničnim informacijama, Suad i Selma su imali stalne nesuglasice u braku, navodno zbog suprugove ljubomore. Tako je Selma prošle nedelje, sa troje dece, prešla kod majke u Sarajevsku ulicu. - Suad je došao da nešto raspravi sa Selmom, a njena majka najpre nije htela da ga pusti u kuću - rekao nam je izvor blizak istrazi. - Pokušala je da ga zadrži na vratima, ali on joj je čvrsto obećao da sa Selmom želi samo da lepo porazgovara. Kad je ušao u sobu, počeli su da se svađaju i Suad je izvadio pištolj. Pucao je u Selmu, a potom i sebi u glavu. U tom trenutku njihovo troje dece bilo je u susednoj sobi. Novopazarska policija je obavila uviđaj, ali ništa nije mogla da saopšti o ovoj tragediji. Prema priči poznanika, Suad i Selma bili su mirni sugrađani, dobri ljudi, a za njihove bračne nesuglasice znali su samo najbliži. Kako je izjavio dežurni hirurg u novopazarskoj bolnici, Suad je u komi i njegove povrede su teške. Inače Suad ima krivični dosije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodična tragedija u Novom Pazaru

Izvor: Cafe.ba, 09.Mar.2016

NOVI PAZAR (AA) - U Novom Pazaru danas se desila porodična tragedija u kojoj je Suad M. (40) iz vatrenog oružja ubio svoju suprugu Selmu (34), a zatim sebi pucao u glavu. Do tragičnog slučaja došlo je oko 16 sati u kući Selminih roditelja u Sarajevskoj ulici, naselje Parice.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.