Presudio ženi, pa se upucao

M. N.

09. 03. 2016. u 18:35

Suad Malićević (40) u napadu ljubomore ubio Selmu Malićević (36) u Novom Pazaru

Пресудио жени, па се упуцао

Selma Malićević, Suad Malićević

VOZAČ iz Novog Pazara Suad Malićević (40), u sredu oko 15.30 u Sarajevskoj ulici u Novom Pazaru, u naselju Parice, pištoljem je pucao u svoju suprugu Selmu Malićević (36), a potom je pokušao samoubistvo ispalivši jedan hitac sebi u glavu. Selma je pogođena sa dva metka i na licu mesta je izdahnula. Kad su stigla kola Hitne pomoći Suad je još davao znake života i odmah je upućen u kragujevački klinički centar.

Tragedija se dogodila u kući Selminih roditelja, a očevidac celog događaja je majka nesrećne žene. Prema nezvaničnim informacijama, Suad i Selma su imali stalne nesuglasice u braku, navodno zbog suprugove ljubomore. Tako je Selma prošle nedelje, sa troje dece, prešla kod majke u Sarajevsku ulicu.

- Suad je došao da nešto raspravi sa Selmom, a njena majka najpre nije htela da ga pusti u kuću - rekao nam je izvor blizak istrazi. - Pokušala je da ga zadrži na vratima, ali on joj je čvrsto obećao da sa Selmom želi samo da lepo porazgovara. Kad je ušao u sobu, počeli su da se svađaju i Suad je izvadio pištolj. Pucao je u Selmu, a potom i sebi u glavu. U tom trenutku njihovo troje dece bilo je u susednoj sobi.

Novopazarska policija je obavila uviđaj, ali ništa nije mogla da saopšti o ovoj tragediji. Prema priči poznanika, Suad i Selma bili su mirni sugrađani, dobri ljudi, a za njihove bračne nesuglasice znali su samo najbliži.

Kako je izjavio dežurni hirurg u novopazarskoj bolnici, Suad je u komi i njegove povrede su teške. Inače Suad ima krivični dosije.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Patriota

09.03.2016. 19:51

Sta je ovo? Nema dana bez nekog ubistva... nama ne trebaju neprijatelji, sami cemo da se unistimo.

Aleksandar Bojic

10.03.2016. 01:46

Neki ljudi ne zasluzuju da se rode...Primer ovog ludaka kome je zena donela 4 deteta na svet a on je ubi zbog cega...Bar mi je uteha sto ce mu DUSA GORETI U PAKLU...

КИР СРБИН

12.03.2016. 13:28

@Aleksandar Bojic - Да ли су увек мужеви криви? Чија су деца? Знам да није то разлог да се било коме одузме живот, али и жене од својих мужева праве идиоте. искориштавају их , швалеришу се, подмећу туђу децу... Ако не иде, разлаз и свако на своју страну, без крви, без несреће.

Распућин

10.03.2016. 06:34

Каква будала. Оставио своје троје деце да буду сирочићи.

???

10.03.2016. 13:14

Taman sam hteo da se sazalim kad pogledah malo bolje sliku.Taj njen lancic oko vrata mi se uopste nije svideo.Ipak,porodici saucesce.