Predstavljao se kao Saša i krao, ako ga prepoznajete – zovite policiju

Izvor: RTS, 12.Okt.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljao se kao Saša i krao, ako ga prepoznajete – zovite policiju

Muškarac A. T. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara i pronevera.
Sumnja se da je uhapšeni muškarac, kao odgovorno lice kurirske službe "BEST - TIM", preko sajta dogovarao kupovinu oglašenih predmeta predstavljajući se kao "Jović Saša" ili "Saša iz Smedereva", nakon čega bi on ili druga lica, koje je angažovao, dolazili na adresu pošiljaoca paketa, preuzimali ih i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadržavali za sebe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Takođe, sumnja se da se zapošljavao kao radnik u trgovinskim preduzećima, nakon čega bi odradio nekoliko smena, pa najčešće u noćnim satima odnosio robu i novac.
Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 011/2643-175, 064/892-4372 ili 060/053-1609.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.