Uhapšen zbog više pronevera i prevara preko kurirske službe

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog više pronevera i prevara preko kurirske službe

Beogradska policija uhapsila je A. T. (32) zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara i pronevera, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sumnja se da je, kao odgovorno lice kurirske službe "BEST – TIM" preko jednog sajta dogovarao lažnu kupovinu oglašenih predmeta predstavljajući se kao "Jović Saša" ili "Saša" iz Smedereva, nakon čega bi on ili osobe koje je angažovao, dolazili na adresu pošiljaoca paketa, preuzimali ih i umesto da ih isporuče >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadržavali za sebe.

Takođe, sumnja se da se zapošljavao kao radnik u trgovinskim preduzećima, nakon čega bi odradio nekoliko smena i, najčešće u noćnim satima, odnosio robu i novac.

Pošto se sumnja da je na taj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 011/2643-175, 064/892-4372 ili 060/053-1609.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.