Policija u opštini Stari Grad podovom istrage o zloupotrebama

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u opštini Stari Grad podovom istrage o zloupotrebama

Pripadnici policije su jutros, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, došli u opštinu Stari grad kako bi prikupili neophodnu dokumentaciju povodom istrage o mogućim zloupotrebama u ovoj opštini, saopštio je MUP.
Navedeno je da MUP obaveštava javnost o dolasku policije u tu opštinu povodom navoda na društvenim mrežama i u pojedinim medijima "da je osam policajaca upalo u opštinu Stari grad".
"Podsećamo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javnost da Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi predistražni postupak povodom navoda uzbunjivača i bivšeg funkcionera opštine Stari grad Lazara Lešnjaka o korupciji u ovoj beogradskoj opštini", ističe se u saopštenju.
Više tužilaštvo u Beogradu dalo je zahtev policiji da prikupi potrebne informacije i obaveštenja o slučaju Lazara Lešnjaka, koji tvrdi da ga je mučio kum Marko Bastać.
Kum predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća i bivši član Opštinskog veća u toj opštini, Lazar Lešnjak, u intervjuu za TV Pink rekao je da je Bastać učestvovao u korupciji vezanoj za nelegalnu gradnju u Starom Gradu, i da ga je zbog jedne "nedostavljene bele koverte" zlostavljao devet sati.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Policija ušla u opštinu Stari grad po nalogu Višeg tužilaštva

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2019

Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi predistražni postupak Povodom navoda na društvenim mrežama i u pojedinim medijima "da je osam policajaca upalo u opštinu Stari grad", Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su pripadnici policije jutros, po nalogu Višeg...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.