Policija u Beogradu zaplenila 13 kilograma amfetamina, pohvala ministra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Beogradu zaplenila 13 kilograma amfetamina, pohvala ministra

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je danas pripadnike beogradske kriminalističke policije, koji su sinoć zaplenili 13 kilograma amfetamina i uhapsili A.N. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana u Novom Beogradu pronašla narkotike spakovane u 14 paketa.

"Želim da pohvalim pripadnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policije za ovu akciju i da podsetim da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od početka godine zaplenili više od 5,7 tona narkotika i uhapsili deset organizovanih kriminalnih grupa, što jasno ukazuje da je borba protiv narkotrafikinga i narko-dilera jedan od najznačajnijih prioriteta MUP-a. Naš najvažniji zadatak jeste da zaštitimo našu decu od ove pretnje, sklonimo drogu sa ulica i osiguramo bezbednost građana", rekao je ministar Stefanović.

On je poručio da će policija istrajati u borbi protiv novijih vrsta narkotika, poput amfetamina, ekstazija i drugih, ali da za pripadnike MUP-a nema opasnih i manje opasnih droga, većih i manjih količina, već se bore protiv svakog narko-dilera i svih vrsta droge.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastaviće sa intenzivnim radom na suzbijanju narkotrafikinga i želim da im se još jednom zahvalim što istrajavaju u ovoj borbi, vrlo često rizikujući i svoje živote", rekao je Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplena narkotika na Novom Beogradu, pohvala za policajce

Izvor: RTS, 22.Okt.2019

Policija je pretresom stana na Novom Beogradu sinoć pronašla narkotike spakovane u 14 paketa. . Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je pripadnike beogradske kriminalističke policije, koji su sinoć...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.