Pokušao da se spali zbog sudske presude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da se spali zbog sudske presude

SMEDEREVO -

Radiša J. (55) iz sela Radinca kod Smedereva zadobio je danas opekotine trećeg stepena pri pokušaju samospaljivanja zbog izvršenja sudske presude kojom mu je naloženo da ukloni ogradu.

Iz izvora bliskog policiji agencija Beta saznaje da je Radiša pregradio službeni prolaz koji se graniči s njegovim dvorištem i tako uskratio prolaz susedima.

Zbog toga je nekoliko godina vođen spor u smederevskom Osnovnom sudu, oko prava prolaza i Radiši je sudskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlukom naloženo da skloni ogradu, što je on odbio.

Jutros oko 10 sati sudski izvršitelji došli su da uklone ogradu.

Dok su razgovarali sa zainteresovanim stranama, Radiša se polio benzinom i pred izvršiteljima i sinom se zapalio.

Tom prilikom zadobio je opekotine trećeg stepena i prebačen je na lečenje u Beograd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polio se benziom i zapalio zbog sudske odluke

Izvor: CrnaHronika.rs, 12.Dec.2011

SMEDEREVO - Radiša J. (55) iz Radinca kod Smedereva polio se benzinom i zapalio kada su sudski izvršitelj u ponedeljak došli u njegovo dvorište sa nalogom za rušenje ograde kojom je, po oceni suda, bespravno onemogućavao prolaz komšiji.Dok su se izvršitelji raspravljali sa njegovim sinom, Radiša...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Polio se benzinom i zapalio zbog sudske odluke

Izvor: Blic, 12.Dec.2011

SMEDEREVO - Radiša J. (55) iz Radinca kod Smedereva polio se benzinom i zapalio kada su sudski izvršitelji u ponedeljak došli u njegovo dvorište sa nalogom za rušenje ograde kojom je, po oceni suda, bespravno onemogućavao prolaz komšiji. ..Dok su se izvršitelji raspravljali sa njegovim sinom,...

Nastavak na Blic...

Pokušao da se spali zbog ograde

Izvor: RTS, 12.Dec.2011

Dok su sudski izvršitelji pokušavali da mu uklone ogradu Radiša J. iz Radinca kod Smedereva pokušao da se spali. Sa opekotinama trećeg stepena prebačen u Beograd.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.