Polio se benzinom i zapalio zbog sudske odluke

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polio se benzinom i zapalio zbog sudske odluke

SMEDEREVO - Radiša J. (55) iz Radinca kod Smedereva polio se benzinom i zapalio kada su sudski izvršitelji u ponedeljak došli u njegovo dvorište sa nalogom za rušenje ograde kojom je, po oceni suda, bespravno onemogućavao prolaz komšiji.

Dok su se izvršitelji raspravljali sa njegovim sinom, Radiša je zgrabio plastičnu bocu sa benzinom i zapalio se.

Hitna pomoć je brzo stigla, a s obzirom da su konstatovane opekotine trećeg stepena, odmah je transportovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za Beograd.

Po rečima Radinčana, Radiša je kuću podigao još 1982. godine, a pre nekoliko meseci je, posle sporenja sa prvim komšijom oko korišćenja prolaza, postavio žičanu ogradu. Na kraju je sve završilo na sudu, koji je presudio da ograda mora da bude uklonjena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.