Pokušao da se spali zbog ograde

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2011, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da se spali zbog ograde

Radiša J. (55) iz sela Radinca kod Smedereva zadobio je danas opekotine trećeg stepena pri pokušaju samospaljivanja zbog izvršenja sudske presude kojom mu je naloženo da ukloni ogradu.

Iz izvora bliskog policiji agencija Beta saznaje da je Radiša pregradio službeni prolaz koji se graniči s njegovim dvorištem i tako uskratio prolaz susedima.

Zbog toga je nekoliko godina vođen spor u smederevskom Osnovnom sudu, oko prava prolaza i Radiši je sudskom odlukom naloženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da skloni ogradu, što je on odbio.

Jutros oko 10 sati sudski izvršitelji došli su da uklone ogradu. Dok su razgovarali sa zainteresovanim stranama, Radiša se polio benzinom i pred izvršiteljima i sinom se zapalio. Tom prilikom zadobio je opekotine trećeg stepena i prebačen je na

lečenje u Beograd.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.