Pogledajte snimak nesvakidašnje pljačke kladionice kod Kruševca: Upali su maskirani i naoružani pištoljem i puškom, a izašli praznih šaka (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte snimak nesvakidašnje pljačke kladionice kod Kruševca: Upali su maskirani i naoružani pištoljem i puškom, a izašli praznih šaka (VIDEO)

Gosti u lokalu nisu isprva poverovali da je zaista u pitanju pljačka ČETVORICA razbojnika upala su noćas oko tri sata u kladionicu u naseljenom mestu Parunovac kod Kruševca i povikali “Oružana pljačka!”.Gosti u lokalu nisu isprva poverovali da je zaista u pitanju pljačka, sve dok pljačkaši nisu pripucali. Potom je nastao metež, radnik u kladionici pokušao je da spreči pljačkaše da odnesu kasu, kada je ona pala i sav novac se prosuo.PROČITAJTE JOŠ - Nesvakidašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pokušaj pljačke kod Kruševca: Upali maskirani u kladionicu, nastao je opšti haos, ali razbojnici su pobegli praznih ruku (FOTO)Razbojnici su potom pobegli "neobavljena posla".Pogledajte kako je izgledao ceo pokušaj pljačke koji su zabeležile sigurnosne kamere.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ponavljali su pljačka, a ja izađite napolje! Dramatična ispovest radnika koji je goloruk uspeo da odbrani kladionicu od naoružanih pljačkaša! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2019

Požrtvovani Veselin Ivković biće nagrađen JUNAK odbrane kladionice “Pin-bet” noćas u Parunovcu kod Kruševca je Veselin Ivković (33) saznaju “Novosti”. U ispovesti za naš list otkriva kako je kao pobednik izašao iz drame koja se odigrala noćas oko 3,10 u lokalu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.