Teška saobraćajna nesreća: Kamion sleteo sa puta, jedna osoba poginula!

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća: Kamion sleteo sa puta, jedna osoba poginula!

Kamion marke “TAM” je sleteo sa kolovoza u korito potoka pored puta U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 13:30 na Vlasini u mahali Stojkovići, kada je kamion TAM, surduličkih registarskih oznaka sleteo kolovaza stradao je suvozač Stamenko S. (62) iz Surdulice, dok je vozač Saša I. (47) takođe iz Surdulice zadobio lakše povrede.PROČITAJTE JOŠ - Pogledajte snimak nesvakidašnje pljačke kladionice kod Kruševca: Upali su maskirani i naoružani >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pištoljem i puškom, a izašli praznih šaka (VIDEO)Nesreća se desila na regionalnom putu Vladičin Han – Surdulica – Strezimirovce. Suvozač je podlegao povredama u surduličkom Zdravstvenom centru. Prema nepotvrđenim informacijama četrdesetsedmogodišnji vozač koji je zaposlen je u lokalnoj građevinskoj firmi imao je prilikom kontrole 2.84 promila alkohola u krvi.Uviđaj na lice mesta obavili su policija i Osnovno javno tužilaštvo iz Vladičinog Hana.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte snimak nesvakidašnje pljačke kladionice kod Kruševca: Upali su maskirani i naoružani pištoljem i puškom, a izašli praznih šaka (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2019

Gosti u lokalu nisu isprva poverovali da je zaista u pitanju pljačka ČETVORICA razbojnika upala su noćas oko tri sata u kladionicu u naseljenom mestu Parunovac kod Kruševca i povikali “Oružana pljačka!”.Gosti u lokalu nisu isprva poverovali da je zaista u pitanju pljačka,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.