Poginuo radnik na gradilištu u Subotici, dvojica teško povređena

Izvor: RTS, 26.Okt.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na gradilištu u Subotici, dvojica teško povređena

Jedan radnik je poginuo, a dvojica su teško povređena na gradilištu zgrade u naselju Prozivka u Subotici, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Subotici.
Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila prilikom montaže lifta, kada su radnici propali kroz okno lifta.

Poginuo je tridesetrogodišnji P. Đ. iz Kragujevca kada se lift obrušio sa petog sprata.
Dvojica radnika su sa teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povredama prevezena u subotičku bolnicu i prema informacijama iz Osnovnog javnog tužilaštva, nisu životno ugroženi.
Prema nezvaničnim informacijama, firma koja gradi petospratnicu na uglu ulica Jo Lajoša i Osmog marta angažovala je podizvođača iz Batočine za izgradnju lifta. 
Osim policije, na mestu nesreće bio je i zamenik tužioca Osnovnog tužilaštva u Subotici.
Uviđaj je u toku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radnik poginuo na gradilištu u Subotici

Izvor: B92, 26.Okt.2019

Jedan radnik je poginuo, a dvojica su teško povređena na gradilištu zgrade u naselju Prozivka u Subotici, rečno je RTS-u u Policijskoj upravi u Subotici...Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila prilikom montaže lifta, kada su radnici propali kroz okno lifta...Na licu mesta je poginuo jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.