Počeo sam da pričam sa njim, u jednom trenutku je okrenuo glavu i ja sam skočio na pušku! Ovo je profesor iz Velike Plane koji je savladao pomahnitalog napadača u školi!

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sam da pričam sa njim, u jednom trenutku je okrenuo glavu i ja sam skočio na pušku! Ovo je profesor iz Velike Plane koji je savladao pomahnitalog napadača u školi!

Izbegnuta tragedija u Ekonomsko- ugostiteljskoj školi Vuk Karadžić SLAVOLjUB Stojadinović je profesor iz Velike Plane koji je sprečio tragediju neslućenih razmera! Samo zahvaljujući njegovoj hrabrosti i prisebnosti, u Ekonomsko- ugostiteljskoj školi Vuk Karadžić nesreća izbegnuta jer je on savladao napadača naoružanog do zuba. Goran T. iz sela Livadice kod Velike Plane upao je u srednju školu sa puškom. Nasumice je ušao je u jedno od odeljenja, a devojčica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pozvala razrednog starešinu Slavoljuba Stojadinovića. - Sve se desilo za vreme sedmog časa u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi. Učenici su imali čas filozofije kada je lice sa puškom uleteo kod njih na čas. Ja sam istrčao iz sale, otišao sam na sprat gde je čovek upao sa puškom. Ušao sam u učionicu i video ga – kaže za portal SrbijaDanas profesor Stojadinović. Profesor je opisao kako je izgledao trenutak kada je Goranu T. oteo oružje. - Počeo sam da pričam sa njim. On je u jednom trenutku okrenuo pogled ka tabli, i tada sam ja skočio na pušku. Krenuli smo da se rvemo. Uspeo sam da mu otmem oružje. Ispalio je dva metka meni pored glave, ali sam uspeo da regulišem situaciju. Policija je nakon toga došla i uhapsila ga – navodi profesor.PROČITAJTE JOŠ - Jadnici nisu uspeli ništa da oštete, niti mi naude, Kristijan i ja smo i dalje dobri prijatelji: Oglasila se žena na čiju su kuću, u Velikom Mokrom Lugu, bačene bombe (FOTO) Kod Gorana T. su, kako se nezvanično prenosi, pronađeni još i ručna bomba, pištolj i eksploziv. Prve informacije ukazuju da je u pitanju psihički poremećena osoba koja je htela da napravi talačku situaciju u školi, ali je srećom osujećen u nameri. Zbrinut je u Opštoj bolnici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mogao da digne školu u vazduh?! Evo šta je sve policija pronašla kod Gorana T, napadača iz škole u Velikoj Plani! (FOTO + VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019

I dalje traje uviđaj, kontradiverzione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova pregledaju školu U EKONOMSKO - ugostiteljskoj školi Vuk Karadžić u Velikoj Plani danas se odigrala prava drama, a tragedija je izbegnuta zahvaljujući prisebnom profesoru koji je savladao napadača...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.