Patrijarh Porfirije razgovarao sa odgovornim političkim ličnostima iz Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022, 22:37

Patrijarh Porfirije razgovarao sa odgovornim političkim ličnostima iz Crne Gore

Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije je razgovarao juče i danas, na njihov zahtev, sa odgovornim političkim ličnostima iz Crne Gore: potpredsednikom Vlade  Dritanom Abazovićem, ministrom prosvete, kulture, nauke i sporta dr Vesnom Bratić, predsednikom Socijalističke narodne partije Vladimirom Jokovićem, vođama Demokratskog fronta g. Nebojšom Medojevićem,  Andrijom Mandićem i  Milanom Kneževićem, kao i ministrom poljoprivrede Aleksandrom Stijovićem i donedavnim ministrom pravde Vladimirom Leposavićem, navodi se u saopštenju SPC.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Patrijarh sa crnogorskim političarima: Crkva se ne upliće u stranačka nadmetanja

Izvor: RTS, 28.Jan.2022

Patrijarh sprski Porfirije razgovarao je u četvrtak i petak sa potpredsednikom crnogorske vlade Dritanom Abazovićem, određenim ministrima iz kabineta Zdravka Krivokapića, kao i predsednikom SNP-a i liderima DF-a. . U saopštenju Informativne službe SPC navodi se da su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.