Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2024, 11:52

Pančevo: Okrivljenom za nedozvoljeno držanje oružja godinu dana kućnog pritvora

Zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i municije, Više javno tužilaštvo (VJT) u Pančevu je danas, 12. aprila, u Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog B. P. (rođenog 1978. godine) iz tog grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ŽENA IZ KIRGISTANA PROTERANA IZ SRBIJE NA PET GODINA Osuđena zbog držanja droge i oružja u stanu u Surčinu

Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 00:25

Treći osnovni sud u Beogradu potvrdio je danas sporazum zaključen između Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i D. A. (33), rođene u Bišketu, u Kirgijskoj Republici, koja je proglašena krivom jer je 10. aprila u Surčinu izvršila krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.