Izvor: RTS, 13.Maj.2021, 18:38

Palma: Svi navodi lažni, naneta mi je duševna bol

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dao je iskaz u jagodinskoj policiji povodom, kako je ocenio, "lažnih navoda zaštićenog svedoka Branislava Radosavljevića, Marinike Tepić i Sande Rašković Ivić".
Dragan Marković rekao je posle davanja iskaza da su "svi navodi u izmišljenoj aferi lažni". "Da su sve laži potvrdio sam pismeno, argumentima. Lagali su i Marinika Tepić i Branislav Radosavljević i Mića Jovanović i Sanda Rašković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ivić, dodao je Marković, navodi se u saopštenju Skupštine opštine Jagodina.
"Meni je naneta duševna bol, uvreda časti i uznemiravanje javnosti u Srbiji čime je ugrožena moja bezbednost. Ja molim nadležne organe da što pre utvrde ko je lagao i pravio ovakvu nazapamćenu aferu u istoriji politike", naveo je Marković.
"Ponavljam kao i na početku 'laganja' Marinike Tepić: U zatvor mora da ide ili Dragan Marković Palma, ako se dokaže to za šta me optužuje ili Marinika Tepić".
"A u zatvor će onaj ko je sve ovo osmislio i slagao", dodao je Marković, zaključuje u saopštenju Skupštine opštine Jagodina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.