PALMA DAO ISKAZ U POLICIJI: Evo šta je rekao predsednik Jedinstvene Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 18:35

PALMA DAO ISKAZ U POLICIJI: Evo šta je rekao predsednik Jedinstvene Srbije

Neko će morati u zatvor nakon rasvetljavanja svih činjenica.

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodine Dragan Marković Palma dao je danas iskaz u policiji u Jagodini.

U izjavi nakon toga Marković je naveo da je demantovao argumentovano "sve laži Marinike Tepić, njenog zaštićenog svedoka i Sande Rašković Ivić", te ponovio da će nakon rasvetljavanje svih činjenica u zatvor morati ili on, ako se dokaže to za šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga optužuju, ili Marinika Tepić.

Marinika Tepić svakodnevno nastavlja sa patološkim lažima. Ona je na konferenciji za novinare rekla da se u telefonu mog najbližeg saradnika nalaze slike sa golim maloletnicama.

- Profesor Roberto Veraldi, radnice Dragana Đilasa, je rekao da nijednu neprijatnost nije doživeo u Jagodini osim glasne muzike. Hteli ste da napravite i međunarodni skandal sa počasnim konzulom Srbije u Italiji, kao što non stop tužite Srbiju međunarodnim institucijama i non stop lažete. Najnovija laž koju je iznela Marinika Tepić je da je mobilni telefon u kome se nalaze slike nagih devojaka, mobilni telefon moje saradnice.

- Istina je da je žena čiji je mobilni telefon zaplenila policija član opozicione partije. Ista je tokom predizborne kampanje prošle godine pretila Biserki Jakovljević direktorki Centra za socijalni rad u Jagodini, da će objaviti slike njene maloletne ćerke bez odeće. Ceo slučaj je odmah, kada se i desio prošle godine, prijavila Biserka Jakovljević i policija je pritvorila tu ženu iz jedne opozicione grupacije, zaplenila je njen mobilni telefon u kome su se i našle te slike maloletne ćerke Biserke Jakovljević. Dakle slika maloletne ćerke bez odeće Biserke Jakovljević je pronađena ne u njenom mobilnom telefonu, već u mobilnom telefonu te žene iz opozcije, koja joj je pretila - objasnio je Palma.

- U lancu laži koje su izgovorene od strane funkcionera stranke Dragana Đilasa je i laž Đilasove predsednice u Jagodini, koja je rekla da joj je stan obijen, pa je to brže bolje objavila Đilasova radnica Marinika Tepić. Odmah je policija izašla na lice mesta i konstatovala da nikakvog obijanja nije bilo, što je potvrdio i sin Đilasove predsednice u Jagodini rekavši da je stan zatekao u istom stanju kao kada je otišao do grada.

- Očekujem i da vidim izjavu tog zaštićenog kriminalca Dragana Đilasa, Branislava Radosavljevića, koji šest puta hapšen i jednom osuđivan i da vidim dokle seže laž jednog kriminalca - rekao je Marković.

Marković je istakao da Srbija ima svoje pravosudne institucije, kojima veruje, ali da je situacija takva da on već desetak dana svaki dan ide da se pravda za nešto što nije uradio. Zato molim institucije da ubrzaju proces. Sve Marinikine laži sam demantovao, ne usmeno, nego pismeno. Sve je laž, rekao je Marković.

Podsetimo, Marinika Tepić je izašla u javnost sa informacijama i dokazima da je Dragan Marković Palma podvodio mlade devojke koje su još maloletne po žurkama i navodno su te devojke kasnije ostajale sa Palmom i njegovim bliskim saradnicima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.