PUCNJAVA U SJENICI Upucao trojicu jer nije hteo da izađe iz kafane

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U SJENICI Upucao trojicu jer nije hteo da izađe iz kafane

U pucnjavi koja se u noći između utorka i srede desila u kafani “Staro lane” teško su povređeni E. Nišić (36), M. Bošković (41) i E. Latović (34), a policija je uhapsila E. Halilovića (41) koji je na njih pucao.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko ponoći, u vreme fajronta, kada je konobar odbio da već pijanom Haliloviću donese još jedno piće govoreći mu da je kraj radnog vremena i da moraju da zatvaraju lokal.

On je zbog toga negodovao i upitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog čega u kafani ostaju Nišić, Bošković i Latović, a on ne može da dobije još jedno piće.

- Konobar mu je objasnio da su oni prijatelji vlasnika kafane, a ne gosti. U tom trenutku, Halilović je uz psovke krenuo ka izlaznim vratima, ali se odjednom okrenuo, izvadio pištolj i počeo da puca u pravcu Nišića, Boškovića i Latovića. Ispalio je nekoliko hitaca, ali je osoblje kafane munjevito reagovalo i oborilo ga na pod. Tako su ga držali dok nije stigla policija – kažu osobe upućene u istragu.

U pucnjavi je najteže povređen E. Nišić kojeg je metak pogodio u glavu, M. Bošković je pogođen u stomak, a E. Latović u nogu i donji deo leđa.

Nišić je prebačen na dalje lečenje na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, dok su Bošković i Latović transportovani u Klinički centar u Kragujevcu.

Napadač se tereti da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, a po nalogu nadležnog tužioca određen mu je pritvor do 48 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U SJENICI: Ranio trojicu jer ga konobar nije poslužio!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2015, 06:22

Pijani Enes Halilović pucao iz pištolja iznerviran što nije mogao da dobije još pića, teško ranjeni Enes Nišić, Mladen Bošković i Esmir Latović...SJENICA - Edin Halilović (41) iz Sjenice uhapšen je zbog sumnje da je pucao u kafani „Staro lane“ u Sjenici i teško ranio sugrađane i goste...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.