PRONAĐENE DVE MRTVE ŽENE: Kraj beživotnih tela bio je i žilet

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENE DVE MRTVE ŽENE: Kraj beživotnih tela bio je i žilet

Dve žene pronađene su mrtve u porodičnoj kući u Ulici Jezdimira Lovica bb u Sjenici Dve žene pronađene su mrtve u porodičnoj kući u Ulici Jezdimira Lovica bb u Sjenici. Radovanka Popović (60) i Ivana Popović (42) pronađene su sa vidljivim posekotinama na podlakticama. Pored dva tela bio je i žilet. Uviđaj je u toku.(telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽAS U SJENICI: Pronađene mrtve majka i ćerka, sumnja se na samoubistvo?

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2018

Dve žene pronađene su mrtve u porodičnoj kući u Ulici Jezdimira Lovića bb u Sjenici U kući u Ulici Jezdimira Lovića u Sjenici u ponedeljak popodne pronađene su dve mrtve žene, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji.Prema nezvaničnim informacijama, u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.