Dvije žene pronađane mrtve u Sjenici: Kraj beživotnih tijela bio je i žilet

Izvor: SandzakPress.net, 17.Sep.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvije žene pronađane mrtve u Sjenici: Kraj beživotnih tijela bio je i žilet

Sjeničanke Radovanka (60) i Ivana Popović, majka i ćerka, prerezale su sebi vene i iskrvarile do smrti u jednoj kući u ulici Jezdimira Lovrića u Sjenici. Njihova tijela pronašao je Radovankin brat, a u sobi je pronađeno i oproštajno pismo. – Majka i ćerka isjekle su sebi vene, a pored njihovih tijela policija je pronašla i žilete, kaže izvor iz novopazarske policije.   Hitna pomoć je pokušala reanimaciju ali za njih dvije nije bilo spasa. Uviđaj su obavili policajci iz Sjenice a, prema nezvaničnim saznanjima, majka i ćerka imale su psihičke probleme. (Srbija Danas)  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

PRONAĐENE DVE MRTVE ŽENE: Kraj beživotnih tela bio je i žilet

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2018

Dve žene pronađene su mrtve u porodičnoj kući u Ulici Jezdimira Lovica bb u Sjenici Dve žene pronađene su mrtve u porodičnoj kući u Ulici Jezdimira Lovica bb u Sjenici. Radovanka Popović (60) i Ivana Popović (42) pronađene su sa vidljivim posekotinama na podlakticama....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.