TRAGEDIJA U SJENICI: Majka i ćerka se ubile u podstanarskoj sobi, prerezale vene žiletima i ostavile oproštajno pismo

M. N.

17. 09. 2018. u 17:47

Pronađena tela Radovanke Popović (60) i Ivane Popović (42). Imale duševnih problema i lečile su se na psihijatriji

ТРАГЕДИЈА У СЈЕНИЦИ: Мајка и ћерка се убиле у подстанарској соби, пререзале вене жилетима и оставиле опроштајно писмо

Kuća u Ulici Jezdimira Lovića u Sjenici

U PODSTANARSKOJ sobi, u Ulici Jezdimira Lovića u Sjenici (na slici), u ponedeljak posle podne pronađena su beživotna tela majke i ćerke - Radovanke Popović (60) i Ivane Popović (42). Kako je policiji izjavio rođak koji ih je pronašao, one su ležale u lokvi krvi, a pored njihovih tela bilo je i nekoliko žileta...

Na rukama ove dve žene, na nadlakticama i podlakticama, bile su vidljive posekotine. Veruje se da su počinile samoubistvo tako što su prerezale vene. U sobi gde su Radovanka i Ivana živele i gde su pronađene policija je, prema još nezvaničnim informacijama, našla i njihovo oproštajno pismo. Dok je trajao uviđaj, niko nije mogao pouzdano da nam kaže koja je od njih dve pisala pismo, kada je sastavljeno i šta se u njemu navodi.

Prema informacijama iz sjeničke policije, ali kako smo čuli i od komšija, Radovanka i Ivana su imale duševnih problema i lečile su se na psihijatriji. U poslednje vreme odbijale su svaki kontakt i pomoć prijatelja i komšija. Ipak, kako ističu meštani, niko nije ni slutio da će sebi oduzeti život.


SIN NEDAVNO PREMINUO?

PREMA nezvaničnim informacijama, Radovanka Popović je imala sina koji je nedavno preminuo, a takođe je imao psihičkih problema. Više detalja o ovoj nesreći znaće se kada istražni organi završe uviđaj.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije