PROKLETSTVO STANA IZ KOGA JE OTAC BACIO SVOJU BEBU: Muž je gurnuo ženu kroz isti taj prozor pre 40 godina!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKLETSTVO STANA IZ KOGA JE OTAC BACIO SVOJU BEBU: Muž je gurnuo ženu kroz isti taj prozor pre 40 godina!

Stanar zgrade u Drinčićevoj ulici, gde se dogodio zločin, kaže da se u stanu Zornića, pre nego što su se oni uselili, odigrao zločin sličnog scenarija

Borisav Zornić je posle prepirke sa suprugom Biljanom, bacio svoje dete staro 15 dana, sa trećeg sprata zgrade u Beogradu. On je pokupio iz kreveca ćerkicu Nataliju, koja tek što je stigla iz porodilišta, i zavitlao je na pločnik ispred zgrade sa prozora stana.

Stanar zgrade u Drinčićevoj ulici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gde se dogodilo ubistvo, kaže da se u stanu Zornića, pre nego što su se oni uselili, odigrao zločin sličnog scenarija.

Foto: Petar Lazović

OVO JE MONSTRUM KOJI JE BACIO BEBU SA TREĆEG SPRATA: Vikao je neljudskim glasom: “bebo, bebo”!

- To je bilo pre skoro 40 godina. U tom stanu je neki deda svoju ženu bacuo sa terase i ubio je. Ta terasa je sada zastakljena, a Borislav je svoju bebu bacio sa istog mesta - objasnio je komšija za Informer.

Foto: Petar Lazović

KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac sa trećeg sprata zgrade bacio bebu (stara 15 dana)!

Da podsetimo, Borisav, inače lečeni psihijatrijski bolesnik, rekao je posle zločina da je “bebu ubio jer mu vera ne dozvoljava da ima troje dece”.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PROKLETSTVO STANA IZ KOGA JE OTAC BACIO SVOJU BEBU Muz je gurnuo zenu kroz isti taj prozor pre 40 godina

Izvor: medio.rs, 10.Jan.2015

Stanar zgrade u Drinčićevoj ulici, gde se dogodio zločin, kaže da se u stanu Zornića, pre nego što su se oni uselili, odigrao zločin sličnog scenarija..Borisav Zornić je posle prepirke sa suprugom Biljanom, bacio svoje dete staro 15 dana, sa trećeg sprata zgrade u Beogradu. On je pokupio...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.