Izvor: Blic, 28.Okt.2021, 11:30

PRANJE NOVCA U NIŠU Prisvojio dva miliona dinara namenjenih za ublažavanje ekonomskih posledica prouzrokovanih koronom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su N. R. (27), odgovorno lice privrednog društva za "R-CONSULTING" d. o. o. Niš i odgovorno lice udruženja "Unija pravnika niškog Pravnog fakulteta", zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti i krivično delo pranje novca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš, uhapšen zbog sumnje da je lažno prijavljivao radnike i koristio državnu pomoć

Izvor: RTS, 28.Okt.2021

Policija u Nišu je uhapsila odgovorno lice "R-CONSULTING" d.o.o. i udruženja Unija pravnika niškog Pravnog fakulteta zbog sumnje da je izvršio krivična dela neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti i krivično delo pranje novca, saopštio je MUP. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.