Osumnjičen da je za noć obio 22 automobila u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2012, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen da je za noć obio 22 automobila u Staroj Pazovi

SREMSKA MITROVICA -

Policija Sremske Mitrovice saopštila je danas da je uhapsila osumnjičenog da je u toku jedne noći u Staroj Pazovi obio 22 automobila sa kojih je ukrao akumulatore, rezervne točkove, CD plejere i alat.

Policija je prilikom kontrole automobila "jugo skala poli", kojim je upravljao osumnjičeni Aleksandar V. (29) iz Inđije, pronašla ukradene predmete.

Aleksandar V. se tereti za krivično delo teška krađa i određen mu je pritvor do mesec dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Policija Sremske Mitrovice uhapsila je i Mirka T. (22) iz Inđije, osumnjičenog da je sa Dušanom G. (28) i jednim maloletnikom iz zemljoradničke zadruge Agroprom iz Stare Pazove sa devet parkiranih traktora ukrao anlasere i akumulatore, a iz rezervoara su ukrali 400 litara goriva.

Oni se terete da su zadruzi naneli materijalnu štetu od 300.000 dinara.

Mirko T. i Dušan G. osumnjičeni su i da su u novembru prošle godine iz kombajna u vlasništvu firme Napredak u Staroj Pazovi istočili više od 300 litara goriva.

Mirku T. je određen pritvor do mesec dana, pošto ga je saslušao istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, dok policija intenzivno traga za Dušanom G.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.