Izvor: Blic, 13.Feb.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje babi Stojanki koja je nasred ulice UBILA INVESTITORA, sin tvrdi da "nije sposobna da prisustvuje ročištu"

Stojanka Stojanović (72), poznatija kao baka Coka, koja je optužena da je ubila investitora Zorana Trifunovića (58) na Zvezdari u Beogradu, danas nije došla na pripremno ročište u Palatu pravde iz, kako je rečeno, zdravstvenih razloga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Baka Coka nije došla: Odloženo suđenje za ubistvo investitora sa Zvezdare

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2020, 01:06

Stojanka Stojanović izostala zbog zdravstvenih problema DUGO očekivan početak suđenja Stojanki Stojanović (72), poznatijoj kao baka Coka, koja se tereti za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58) na Zvezdari, odložen je u Višem sudu u Beogradu, jer se na zakazanom pripremnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.