Baka Coka nije došla: Odloženo suđenje za ubistvo investitora sa Zvezdare

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2020, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka Coka nije došla: Odloženo suđenje za ubistvo investitora sa Zvezdare

Stojanka Stojanović izostala zbog zdravstvenih problema DUGO očekivan početak suđenja Stojanki Stojanović (72), poznatijoj kao baka Coka, koja se tereti za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58) na Zvezdari, odložen je u Višem sudu u Beogradu, jer se na zakazanom pripremnom ročištu nije pojavila optužena. Stojanka Stojanović, kojoj je stavljena nanogvica i koja se nalazi u kućnom pritvoru od 30. avgusta prošle godine, trebalo u četvrtak, prvi put, da se pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sudom izjasni da li je kriva za ubistvo investitora. Baka Coka nije u Palatu pravde došla iz opravdanih razloga, a njen sin Marko Stojanović je sudu dostavio podnesak u kojem navodi da ona nije zdravstveno sposobna da prisustvuje suđenju. Advokat Slobodan Ružić, punomoćnik ćerke ubijenog investitora, potvrdio je da je zatraženo da se veštači zdravstveno stanje optužene, što je sud prihvatio: - Optužena je neposredno pre suđenja otkazala punomoć dvojici advokata, a ja zaključujem da je reč o konstrukciji. Najveći apsurd je da je optužena poslala predsedniku suda podnesak u kojem traži suđenje u razumnom roku. PROČITAJTE JOŠ: Tužilac u petak podiže optužnice, Davora terete za teško ubistvo, devojku za pomaganje: Maju odao DNK sa opuška cigarete? Stojanka Stojanović optužena je za teško ubistvo i nedozvoljeno posedovanje oružja, zbog čega joj preti kazna i do 40 godina zatvora. Baka Coka je, navodno, u policiji priznala zločin, ali je u tužilaštvu odlučila da se brani ćutanjem. Zoran Trifunović SUKOB STOJANOVIĆEVOJ se na teret stavlja da je zbog sukoba oko placa, 2. septembra 2018. u Vučićevom prolazu na Zvezdari, pucala u investitora, a sve su zabeležile i sigurnosne kamere. Ona je pucala Trifunoviću u vrat, a kada je pao, ispalila mu je hitac u stomak, pa u glavu. Nakon toga, vratila je pištolj u ceger i mirno otišla kući i legla da spava.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Baka Coka koja je ubila investitora ne prestaje da šokira! U sud POSLALA PRETEĆE PISMO: Najavljena još jedna SMRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020

Stojanka Stojanović (72), kojoj je juče trebalo da počne suđenje za ubistvo investitora Zorana Trifunovića, otpustila je advokate i nije se pojavila u sudnici, ali je poslala i pismo...Stojanka Stojanović, poznatija kao baka Coka, kojoj je juče trebalo pred Višim sudom u Beogradu da počne suđenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.