Odloženo ročište Stojanovićevoj za ubistvo investitora

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo ročište Stojanovićevoj za ubistvo investitora

Beograd -- U Višem sudu u Beogradu odloženo pripremno ročište pred suđenje Stojanki Stojanović (72) sa Zvezdare optuženoj za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (59).

On je ubijen u septembru 2018. godine.

Današnje ročište je odloženo jer je ona izostala.

Stojanovićeva se javila sudu da ne može da dođe jer se ne oseća dobro, pa će sledeće ročište biti naknadno zakazano.

Ona je od prošlog avgusta u kućnom pritvoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Optužnicom se tereti za krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora do 15 godina.

Do ubistva je došlo u Bulevaru kralja Aleksandra, na teritoriji opštine Zvezdara 2. septembra 2018, a mediji pišu da su ubistvo zabeležile sigurnosne kamere.

Mediji su tada preneli da je protiv Trifunovića vođeno više postupaka zbog falsifikovanja isprava, gradnje bez građevinske dozvole, prinuda, iznuda, ali da on ipak nije nikada osuđivan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odloženo suđenje babi Stojanki koja je nasred ulice UBILA INVESTITORA, sin tvrdi da "nije sposobna da prisustvuje ročištu"

Izvor: Blic, 13.Feb.2020

Stojanka Stojanović (72), poznatija kao baka Coka, koja je optužena da je ubila investitora Zorana Trifunovića (58) na Zvezdari u Beogradu, danas nije došla na pripremno ročište u Palatu pravde iz, kako je rečeno, zdravstvenih razloga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.