Odložen početak suđenja Ceci za nasilničko ponašanje

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen početak suđenja Ceci za nasilničko ponašanje

Suđenje folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću, odloženo je danas jer "nije bilo dokaza da je optuženom Predragu Ocokoljiću uručena optužnica". Ocokoljić, zet Svetlane Ražnatović, tražio je dodatno vreme za pripremanje odbrane, što je sudija Danijela Koš usvojila i zakazala novi pretres za 26. decembar. Sudija Danijela Koš odložila je suđenje i zakazala ga za 26. decembar, jer "nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo dokaza da je optuženom Predragu Ocokoljiću uručena optužnica".

Ražnatovićeva je u 9.50 sati stigla u Palatu pravde u pratnji dvojice policajaca. Kako javlja reporter "Blica", Ocokoljić je na suđenje došao zajedno sa Ražnatovićevom. Advokat pevačice Goran Petronijević je pre odluke sudije izjavio da će "savetovati klijentu da ne daje odbranu ukoliko se ne usvoji predlog o odlaganju".

Na suđenje nije došao Aleksandar Olarević iz, kako je navedeno, medicinskih razloga. Odbrana je predložila odlaganje pretresa jer nisu došli ni pojedini svedoci.

Ražnatovićeva je zbog ovog suđenja napustila kućni zatvor, u kom boravi od juna. Njoj je tada na nogu stavljena elektronska narukvica preko koje Uprava za izvršenje krivičnih sankcija kontroliše da li Ražnatovićeva poštuje zabranu napuštanja kuće.

Aleksandar Olarević

Olarević je svojevremeno u emisiji „Insajder” o mafiji u fudbalu ispričao da su 18. juna 2007. ispred njegove kuće i Sportskog centra „Inge” na Zvezdari, „došla gospođa Ražnatović sa obezbeđenjem, Ocokoljićem i sa Jeftićem, direktorom Obilića”.

- Sve je eskaliralo 10. oktobra, kada su četvorica naoružanih njenih ljudi, dvojicu poznajem, dvojicu ne poznajem, napali i pucali da me ubiju. Pucali su pravo u mene, kako su me promašili, ne znam.Pucali su u mene i mog brata Miodraga, ušli u kola i pobegli. Dvojica su uhapšena.Ti koji su pucali ne zna se koji su - tvrdio je Olarević, koji je kasnije izjavio da će povući prijavu protiv Ražnatovićeve.

Povezane vesti: Država nesposobna da uruči sudski poziv ženi u kućnom pritvoru Ceca nije došla u Palatu pravde jer "nije uredno pozvana" Ceca u kućnom zatvoru do marta 2012. Ceci stavljena narukvica u njenoj vili Marko Karadžić: Nagodba je uvreda za zdrav razum i pravdu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.