Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 16:28

OVO JE RUKOPIS DEČAKA-UBICE Planirao da ubije 15 đaka, imao "PRIMARNE METE": Proračunato sastavio spisak "glavnih žrtava" i nacrtao plan škole i učionica

Dečak-ubica Kosta Krsmanović (13), koji je jutros oko 8.40 sati ubio osmoro đaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a ranio još šestoro učenika i nastavnicu istorije, stravičan zločin je planirao mesec dana unapred! Kod njega su nađena dva dokumenta pisana rukom na kojima je zabeležio koga i na koji način planira da ubije u školi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPRAVKA: Na fotografiji je "powerlifter" iz Irske, a ne maloletni počinilac masovnog ubistva u beogradskoj osnovnoj školi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Na fotografiji koja prvobitno stoji u našem tekstu pogrešno je navdeno da je na njoj maloletni K.K. koji je izvršio napad u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na fotografiji se zapravo nalazi "powerlifter" iz Irske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.